in

Σε εγρήγορση το στρατόπεδο Κασσελάκη ενόψει των εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ – Δηλώνει «παρών»

Σήμα εγρήγορσης προς τον μηχανισμό του και τους υποστηρικτές του έστειλε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος επέστρεψε στην πολιτική δράση, ξεκινώντας από το πρωί έναν κύκλο συσκέψεων με τους στενούς συνεργάτες του.

Αυτό έρχεται μόλις μια ημέρα μετά την οριστικοποίηση του χρονοδιαγράμματος για την εκλογή νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και εν μέσω των νέων συμμαχιών και συσχετισμών στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Η πλευρά Κασσελάκη φαίνεται να αντιδρά στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει εντός του κόμματος.

Ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όχι μόνο δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή ή να επιστρέψει στην Αμερική, αλλά εξετάζει προσεκτικά όλα τα δεδομένα για το επόμενο βήμα του. Οι δύο βασικές του επιλογές φαίνεται να είναι είτε να είναι εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είτε να προχωρήσει στην ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα.

Σήμερα, ο κ. Κασσελάκης ζήτησε από όλα τα στελέχη και τα μέλη που ανήκουν στο στρατόπεδό του, από τις νομαρχιακές οργανώσεις έως τα think tanks, να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα. Ωστόσο, κρατά κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με το ποιον από τους δύο δρόμους θα επιλέξει, χωρίς να αποκαλύπτει τις επόμενες κινήσεις του.