Το topless του Μπαλάσκα, Μπισμπίκης και Τατιάνα, Exathlon και Σίσσυ – Ο Σωτήρης Καραμίντζας σφάζει (χωρίς μπαμπάκι) τη showbiz

Μία ακόμα τηλεοπτική μαστογραφία ξεκινάει…

Μπορεί η εβδομάδα να πέρασε, όμως η ανάμνηση της θηλής του πρώην αστυνομικού κυρίου Μπαλάσκα έχει κολλήσει στο μυαλό μου σαν τσίχλα μπαμπαλού! Τι να παθαίνει άραγε η ανθρώπινη ψυχοσύνθεση από την τόσο μεγάλη τηλεοπτική έκθεση;

Τι ορμόνες εκκρίνει ο κεντρικός εγκεφαλικός νευρώνας από την απότομη δημοσιότητα;

Πάντως ο Λιάγκας το έχει στο dna του, κάθε τρεις και λίγο ένας να του πετάει την …Εurovision του κατάμουτρα.

Πάντως αν το καλοσκεφτείς πρώτη του έκανε η Τζένη Χειλουδάκη… Και πάνω στα βήματά της ακολούθησε με τεράστια επιτυχία ο Μπαλάσκας.
Εγω αν ήμουν η κυρία Πρίνου σίγουρα θα τον είχα φωνάξει να διαφημίσει το καινούργιο μηχάνημα ολικής αποτρίχωσης.
Για να μην είσαι τριχωτός σαν τον Μπαλάσκα… χτύπα αποτρίχωση για να γλιστράει πάνω σου σαν πάγος από την Αλάσκα“… (Θέλω ποσοστά από τα έσοδα).

Mια γιαγιά, μα τι γιαγιά…

Και εκεί που λες ότι τα χω δει όλα μετά το δασύτριχο στήθος του Σακη του υδραυλικού… Ήρθε μια γιαγιά-αυτόπτης μάρτυρας να εξολοθρεύσει την Τατιάνα Στεφανίδου. Γιατί όπως λέει και η παροιμία μην τάξεις σε παιδί και σε συνταξιούχο!

Και ενώ ήταν παράθυρο και έλεγε όσα ξέρει η γειτονιά και ο κόσμος όλος για την τύπισσα που έθαψε τη μάνα της στον στάβλο του σπιτιού της (κανείς καλά), μετά, με το γνωστό ύφος “χίλια συγνώμη δεν ήθελα να ενοχλήσω” άρχισε να λέει για το κολιέ και το περιδέραιο που της τάξανε για να βγει στην εκπομπή και να τα ρουφιανέψει! Οποία ντροπή!


Η Τατιάνα με βλέμμα αποσβολωμένο… οχι από το botox, αλλά από τη σκέψη και μόνο πως η στιγμή αυτή μεταδίδεται με ταχύτητα φωτός σε όλα τα social media!

Η ηλικιωμένη με το γνωστό ύφος… Της ανακατώστρας πεθεράς, τύπου “εγώ δεν ξέρω τίποτα, δεν άκουσα τίποτα” άλλα κάποια πιο πονηρή από μένα τι θα έλεγε… Κρεμάει στα μανταλάκια την Τάτι δίχως αύριο.
Τελικά δεν μάθαμε: Η μαντάμ το πήρε το δώρο, ή να της κλείσω συμμετοχή στον “τροχό της τύχης”;

Εξαθλον: Τζάμπα η ταλαιπωρία

Εμένα πάντως άλλη είναι η απορία μου: Σε αυτούς εκεί πέρα που πάνε και χτυπιούνται σαν τα χταπόδια στο Έξαθλον, τους έχει πει κανείς ότι δεν τους βλέπει άνθρωπος;

Δηλαδή είναι αμαρτία από το θεό να κάθεσαι να χτυπιέσαι, να τρέχεις σαν να την μουρλοθοδώρα, να πηδάς παλούκια, να κολυμπάς μέσα σε λάσπες και βρωμόνερα και να πιστεύεις ότι στην Ελλάδα κρέμονται από τα τηλεκοντρόλ για να σε δουν. Εγώ είμαι σίγουρος πώς τα βρωμόνερα εκεί στον Άγιο Δομίνικο έχουν να τα αλλάξουν από το Survivor 2!

Η “ζημιά” του Μπισμπίκη

Πάλι καλά που είχαμε και το θέμα με τον Μπισμπίκη και θα έχουμε δουλίτσα για 10 μέρες, γιατί σε λίγο θα γινόμασταν κλέφτες κυρία μου. Και τι έκανε ο άνθρωπος ΠΙΑ! Μπήκε σε ένα στενό, του πετάχτηκαν στη μέση 10 αυτοκίνητα, που προφανώς ήταν εγκάθετοι θαυμαστές ανταγωνιστικής σειράς, μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί θέμα.


Αλλά όμως κύριος: Πήγε μετά από κάτι ώρες (αφού κοιμήθηκε και ξύπνησε), ξεκουράστηκε στο αστυνομικό τμήμα και είπε με το μπαρδόν μήπως σας φέρανε την πίσω δεξιά πόρτα μου;
Εμένα πάλι άλλο μου έκανε εντύπωση: Πείτε μου σας παρακαλώ πάρα πολύ, το αγροτικό στη Φιλοθέη τι το ήθελε;

Η Νεφέλη και το …plastic fantastic της Χρηστίδου

Προφανώς και δεν θα περάσει απαρατήρητη η τόσο όμορφη, η τόσο ο βαθιά δημοκρατική, η τόσο ανώτερη πνευματικά τοποθέτηση της Νεφέλης Μeg για τις “πλαστικές επεμβάσεις” της Σίσσυς Χρηστίδου.
Συγνώμη γιατί θα μουρλαθώ…αυτή δεν είναι που έβγαινε και έλεγε για την αυτοδιάθεση του ανθρώπινου σώματος, για την καταπίεση των γυναικών απέναντι στην πατριαρχία, για το δικαίωμα της γυναίκας να είναι ελεύθερη να αποφασίζει και να κάνει ό,τι θέλει στο σώμα της.

Και επίσης αυτή δεν έχει φύγει από δύο εκπομπές γιατί δεν της αρέσουν τα μεσημεριανά, τα κουτσομπολιά, τα κακεντρεχή σχόλια και η κίτρινη δημοσιογραφία.

Είδες πόσο άσχημα είναι κούκλα μου να διαβάζεις ωραία επαναστατικά λόγια σε ένα autoque στις εκπομπές σου χωρίς να έχεις ιδέα τι γράφει το ρημάδι!

Όχι θα της το δώσω: Είναι πολύ καλή στην ανάγνωση. Στην κατανόηση του κειμένου έχει το πρόβλημα!

Και μετά φυσικά από το κράξιμο που έφαγε βγήκε να μας πει ότι η τηλεόραση καταδιώκει τους Υoutubers και creators! Ναι σιγά μήπως να κάνουμε μία ΜΚΟ και να σας στείλουμε σε μία παραλία στη Ζάκυνθο να κάνετε τα αυγά σας ως προστατευόμενο είδος!

Και όπως έλεγε και μία ψυχή η κατίνα και η πλατίνα στον πρώτο χρόνο φαίνονται!

  • Το παρόν άρθρο απηχεί τις προσωπικές απόψεις του αρθρογράφου και μόνο και σε καμία περίπτωση τις θέσεις του ιστότοπου που το φιλοξενεί.

Ad

spot_img

Άλλες Ειδήσεις

Μοιράσου το