Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρήκαν οι λιμενικοί σε φορτηγό στο λιμάνι της Πάτρας

Σημαντική επιτυχία σημείωσαν οι λιμενικές αρχές στην Πάτρα, όπου τις πρώτες πρωινές ώρες χθες συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 49 και 41 ετών, για υποθέσεις ναρκωτικών και όπλων.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε φορτηγό όχημα που είχε αφιχθεί στο νότιο λιμάνι Πατρών από την Ιταλία, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν συνολικά περίπου 44,6 κιλά κοκαΐνης και 133,6 κιλά ακατέργαστης υδροπονικής κάνναβης (skunk), επιμελώς κρυμμένα τόσο στην καμπίνα όσο και στον χώρο φόρτωσης του οχήματος. Η συνολική αξία των ναρκωτικών εκτιμάται σε περίπου 1.700.000 ευρώ.

Ακολούθησε η σύλληψη του δεύτερου εμπλεκόμενου στο Χαϊδάρι Αττικής, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία και επαγγελματικό χώρο των συλληφθέντων εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, όπλα, χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, ζυγαριά ακριβείας και υλικό σχετικό με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματα και όλα τα ανευρεθέντα αντικείμενα. Οι ναρκωτικές ουσίες θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Ad

spot_img

Άλλες Ειδήσεις

Μοιράσου το