Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της επιμέλειας των δύο παιδιών της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνου Μάτσα,ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο στο Πρωινό, την Παρασκευή.
Η πιο χαζή ερώτηση που γίνεται σε ένα παιδάκι, από θείους, από παππούδες κτλ είναι «ποιον αγαπάς περισσότερο;», κάτι που εγώ έβλεπα όταν πήγαινα στα χωριά. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ρωτάς ένα παιδάκι «ποιον αγαπάς περισσότερο;». Αυτό που παλιά το λέγαμε λοιπόν και θεωρητικά πέρασε και το θεωρούσαμε κουτό, καλείται να το χειριστεί ένα δικαστήριο.
Δηλαδή να φωνάξουμε στο δικαστήριο παιδιά 4,5 ετών να πούνε με ποιον γονέα περνούν καλύτερα; Αλήθεια τώρα; 4,5 χρονών παιδάκια θα κληθούν να πάρουν μία απόφαση και να πούνε στο δικαστήριο αν περνάνε καλύτερα με την κα Κεφαλογιάννη ή με τον κ. Μάτσα ώστε να αποφανθεί το δικαστήριο, με ποιον από τους δύο θα πρέπει να περνούν περισσότερο χρόνο; Γιατί η κα Κεφαλογιάννη χρησιμοποίησε το νόμο για να πάει στο Εφετείο και να λύσει την απόφαση του πρότερου δικαστηρίου που είχε αποφασίσει συνεπιμέλεια των δύο».
Πηγή: zappit.gr



