Εφευρετικότητα για τους «κομμένους» στα αλκοτέστ: Μεταφορά με mini bus νυχτερινών κέντρων – Δώρο αλκοτέστ από τα ΚΤΕΟ

Μια νέα δράση έχει ξεκινήσει από τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου ΚΤΕΟ από τη Δευτέρα 16/2 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 22/2, κατά την οποία, στο τέλος του τεχνικού ελέγχου, μοιράζονται στους οδηγούς δωρεάν αλκοτέστ.

Η εκπομπή Newsroom με τον Γιώργο Σιαδήμα βρέθηκε σε ΚΤΕΟ, όπου ο ιδιοκτήτης Βασίλης Παπαλεβιζόπουλος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του κλάδου στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Σε σύντομη τοποθέτηση, ο κ. Παπαλεβιζόπουλος δήλωσε: «Προσπαθούμε και εμείς να βοηθήσουμε σε αυτό το σκηνικό, γιατί είναι πάρα πολλά τα ατυχήματα. Το αλκοόλ και η οδήγηση δε πάνε μαζί, οπότε στα πλαίσια και κάτω από την αιγίδα του Υπ. Μεταφορών και του Υπ. Προστασίας του πολίτη, συνδράμουμε και εμείς μαζί με τον πανελλήνιο σύνδεσμο».

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, το σκηνικό αλλάζει και στα νυχτερινά κέντρα, καθώς τα μπλόκα έχουν ενισχυθεί και οι πελάτες αποφεύγουν να οδηγήσουν εάν έχουν καταναλώσει αλκοόλ. Ο Γιώργος Σαραφίδης, μετρ νυχτερινού καταστήματος, περιέγραψε στο Newsroom τα τρία νέα μέτρα που έχει λάβει το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εργάζεται, αναφερόμενος στις συνθήκες διαχείρισης κατά την αποχώρηση του κόσμου.

Όπως είπε: «Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολη είναι η διαχείριση όλου αυτού του κόσμου τις πρώτες πρωινές ώρες. Εδώ λοιπόν ερχόμαστε εμείς σαν μαγαζί και σαν επιχείρηση και σε συνεννόηση με την εταιρεία η οποία έχει μισθώσει τον χώρο του πάρκινγκ, είμαστε ήδη σε επικοινωνία για να βάλουμε ένα σταθμό αλκοτέστ το οποίο θα παρέχει τη δυνατότητα σε αυτούς που νομίζουν ότι έχουν πιει ή θέλουν να εξακριβώσουν την ποσότητα αλκοόλ που έχουν στο αίμα τους, να κάνουν δωρεάν στον σταθμό αλκοτέστ. Δίνουμε τη δυνατότητα αν κάποιος θέλει να αφήσει το αυτοκίνητο του, γιατί έχει πιει, στο χώρο του μαγαζιού χωρίς χρέωση. Να έρθει να το πάρει την άλλη μέρα και υπάρχει και η δυνατότητα για private transfer από το μαγαζί με ιδιωτικά αυτοκίνητα με ειδική άδεια, να τους πάρουν να τους πάνε σπίτια τους».

Ad

spot_img

Άλλες Ειδήσεις

Μοιράσου το