Καλεσμένος του Στέφανου Κωνσταντινίδη ήταν νωρίτερα σήμερα (28/4) στον Alpha ο Δημήτρης Μακαλιάς. Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο ηθοποιός μίλησε για το πώς ξεκίνησε η συνύπαρξή του στην τηλεόραση με τη Μπέττυ Μαγγίρα, αποκαλύπτοντας πως στην αρχή η παρουσιάστρια ήταν αρνητική με τη συνεργασία τους.
«Δεν έχω κάνει τόσα πολλά δοκιμαστικά όσα λέγεται. Έχω κάνει δύο-τρία για τηλεοπτικές σειρές, για μυθοπλασία δηλαδή. Τώρα που το σκέφτομαι, μόνο για του Λάμπρου Φισφή τις σειρές έχω κάνει δοκιμαστικά! Για το «Κάψε το Σενάριο». Βασικά, όπου για δοκιμαστικά πηγαίνω, δεν με θέλουν στην αρχή. Δεν ξέρω ποιος με βάζει, για καλή μου τύχη», δήλωσε στην αρχή της κουβέντας ο Δημήτρης Μακαλιάς.
«Δηλαδή στο Modern Family δεν με θέλανε και τελευταία στιγμή κάτι έγινε και τους άρεσε το δοκιμαστικό. Στο «Κάψε το Σενάριο», ο Λάμπρος δεν με κάλεσε καν στο δοκιμαστικό! Πήγα εγώ μόνος μου. Του λέω, “Καλά, κάνεις κάτι καινούργιο και δεν με κάλεσες;” Και πήγα», αποκαλύπτει.
Για τη Μπέττυ Μαγγίρα και τη συνεργασία τους στο πρωινό του ΟΡΕΝ, ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε:
«Ξέρεις τι, νομίζω ότι πιο πολύ το λένε, το συζητάνε, παρά με καλούν. Δηλαδή το πρώτο δοκιμαστικό που έκανα για τηλεπαιχνίδι ήταν το Lingo. Και για την Μπέτυ να σου πω, δεν με ήθελε η Μπέτυ! Στο Open. Λέει, “τώρα με αυτόν πού κολλάω εγώ;” Με βάλανε άλλοι.
Στο πρώτο δοκιμαστικό για την ομάδα η Μπέτυ δεν με πίστευε καθόλου. “Δεν ταιριάζουμε με αυτόν τον άνθρωπο, τι να τον φέρω;”, έλεγε. Δεν γνωριζόμασταν! Ελάχιστα, κοινωνικά από το θέατρο. […] Μετά η αλήθεια είναι ότι δέσαμε. Στο Open δηλαδή, τα δύο χρόνια, ήταν μία πολύ δυνατή συνεργασία».
«Το πρωινό Σαββατοκύριακο είναι μια ζώνη που ξεκινήσαμε εμείς, γιατί ο ΑΝΤ1 την είχε απενεργοποιημένη για πάρα πολλά χρόνια. Θα ήθελα να έχουμε ξεκινήσει και να έχουμε καθιερώσει μια καινούργια ζώνη στον ΑΝΤ1 και να πηγαίνει καλά, να ευδοκιμήσει μια συνεργασία εκεί και να πάει καλά.
Κάποιες εκπομπές θέλουν λίγο χρόνο παραπάνω. Και θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα και ωραίο που έκανε ο ΑΝΤ1 με αυτή την εκπομπή. Αντί να δοκιμάζει σκάρτα πράγματα, νιώθω ότι έπρεπε να έχει επενδύσει παραπάνω και να το αφήσει άλλη μια χρονιά. Αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, γιατί έχω και προσωπικό συμφέρον. Θα ήθελα να είμαι σε αυτή την εκπομπή άλλη μια χρονιά. Όταν ένα κανάλι κρίνει ότι αυτή η εκπομπή δεν ταιριάζει στο προφίλ του, λογικό… Οπότε το αλλάζει. Με όποιο κόστος», καταλήγει επί του θέματος ο Δημήτρης Μακαλιάς.



