Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι απαντά ο μεσίτης για την πώληση του ιστορικού ρετιρέ

Απάντηση στις φήμες που θέλουν το ιστορικό ρετιρέ της Αλίκης Βουγιουκλάκη να παραμένει απούλητο και χωρίς αγοραστικό ενδιαφέρον έδωσε ο μεσίτης Νίκος Πετσιώτης, ιδιοκτήτης ενός από τα γραφεία που έχουν αναλάβει τη διαχείριση της πώλησης του ακινήτου, στην Ελισάβετ Οικονόμου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Στερείται πάσης πραγματικότητος και λογικής», τόνισε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας τα σχετικά δημοσιεύματα. «Μόνο το γραφείο μου έχει συνεργαστεί αυτή τη στιγμή και το έχουμε επισκεφθεί με τέσσερις τουλάχιστον πελάτες», πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας πως το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και ενεργό.

Σε ό,τι αφορά τη μείωση της τιμής, ο μεσίτης ξεκαθάρισε πως δεν συνδέεται με έλλειψη αγοραστικού ενδιαφέροντος. «Πράγματι άλλαξε τιμή, γιατί αυτή είναι η ελάχιστη τιμή που απαιτούν οι δικηγόροι των κληρονόμων και ο εκτελεστής της διαθήκης», ανέφερε, βάζοντας τέλος στα σενάρια περί «αζήτητου» ρετιρέ.

Τέλος, αποκάλυψε ότι υπάρχει ήδη σοβαρός υποψήφιος αγοραστής από το εξωτερικό. «Έχουμε έναν μεγαλοεπιχειρηματία της Νέας Υόρκης, Ελληνοαμερικανό, ο οποίος εξετάζει με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την αγορά του», δήλωσε, εκφράζοντας παράλληλα την προσωπική του εκτίμηση ότι «εντός του 2026 θα μεταβιβαστεί το ακίνητο», υπογραμμίζοντας πως το ζήτημα πλέον είναι καθαρά θέμα διαπραγμάτευσης.

Ad

spot_img

Άλλες Ειδήσεις

Μοιράσου το