Άγγελος Ανδριόπουλος: «Είχαν βουρκώσει τα μάτια μου και, αντί να πάω να κόψω τον ομφάλιο λώρο, πήγα να κόψω ένα καλώδιο»

Στη συνάδελφο του, Ναταλία Δραγούμη έδωσε συνέντευξη ο Άγγελος Ανδριόπουλος, το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο της εκπομπής “Μαμα-δες” στο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμπειρία της πατρότητας καθώς και στο γεγονός πως επέλεξε να βρίσκεται πλάι στη σύζυγο του κατά τη διάρκεια του τοκετού.

“Απλά από τη συγκίνηση, είχαν βουρκώσει τα μάτια μου, αντί να πάω να κόψω τον ομφάλιο λώρο, πήγα να κόψω ένα καλώδιο που ήταν ήταν γκρι από το μηχάνημα. “Όχι, όχι, όχι το καλώδιο” φώναξε η μαία και έκοψα και τον ομφάλιο λώρο”.

“Όταν είδα τον γιο μου, νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο συγκλονιστικό! Δηλαδή αυτό που αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή ψάχνω να το βρω και σε στιγμές μέσα στη δουλειά μας. Νομίζω όμως πως δεν μπορώ να φτάσω αυτή τη συγκίνηση, πραγματικά” πρόσθεσε, ακόμα, ο Άγγελος Ανδριόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Ad

spot_img

Άλλες Ειδήσεις

Μοιράσου το