Το λάθος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κώστα Τασούλα, μετά τη στρατιωτική παρέλαση στην πλατεία Συντάγματος, όταν αντί για το 1821 ανέφερε το 1981, φαίνεται πως αποτέλεσε την ιδανική αφορμή για τη δημιουργία του βίντεο-προτροπής του ΠΑΣΟΚ για το επικείμενο συνέδριό του, που θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Μαρτίου στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do.
Στο βίντεο συμμετέχουν, εκτός από τον κ. Τασούλα, και ήρωες του ’21, οι οποίοι κρατούν σημαία του ΠΑΣΟΚ.
Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει πλάνα με τον Ανδρέα Παπανδρέου, συνοδευόμενα από μουσικές της εποχής, καθώς και στιγμιότυπα εορτασμών στην Αθήνα μετά την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ.
Το σποτ ολοκληρώνεται με μέλη της νεολαίας του κόμματος να απευθύνουν πρόσκληση για το συνέδριο, με το σύνθημα: «Μαζί Κερδίζουμε την Ελλάδα που Αξίζουμε».



