Sony : Όλα δείχνουν πως το 2028 θα δούμε το Playstation 6

Η Sony φαίνεται πως ετοιμάζει σταδιακά το έδαφος για την επόμενη γενιά κονσολών. Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο lead architect του PlayStation, Mark Cerny, αναφέρθηκε σε νέες τεχνολογίες που «θα εφαρμοστούν σε μελλοντική κονσόλα μέσα στα επόμενα χρόνια», αφήνοντας να εννοηθεί πως η ανάπτυξη του PlayStation 6 βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Οι πρώτες πληροφορίες προέρχονται από συνεργασία της Sony με την AMD, η οποία αναπτύσσει τη νέα γενιά chipsets που θα εξοπλίσουν την κονσόλα.

Παρότι δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία, η φράση «σε μερικά χρόνια» υποδεικνύει ένα παράθυρο κυκλοφορίας γύρω στο 2028 δηλαδή οκτώ χρόνια μετά το PlayStation 5, το οποίο κυκλοφόρησε το 2020. Η Sony φαίνεται να επιδιώκει έναν κύκλο ζωής παρόμοιο με τις προηγούμενες γενιές, δίνοντας χρόνο ώστε η τεχνολογία να ωριμάσει και η αγορά να απορροφήσει πλήρως το PS5.

Προς το παρόν, η εταιρεία δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση για το PS6. Ωστόσο, τα πρώτα «πειράγματα» από τους υπεύθυνους ανάπτυξης δείχνουν πως η νέα εποχή του PlayStation πλησιάζει και αν όλα πάνε όπως φαίνεται, το 2028 ίσως είναι η χρονιά που θα δούμε το επόμενο μεγάλο άλμα στο gaming της Sony.

Πηγή: zappit.gr

Ad

spot_img

Άλλες Ειδήσεις

Μοιράσου το