Η Γιούλικα Σκαφιδά έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη αυτή την εβδομάδα. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με τα αρνητικά συναισθήματα αλλά και με τον έρωτα στη ζωή της
Καταφέρνεις να διαχειριστείς τα αρνητικά συναισθήματα σου;
Δεν είμαι εκδικητική, αλλά γενικά και θυμό έχω και θλίψη στην καθημερινότητα μου. Αφήνομαι να βιώσω τα συναισθήματα μου και να παρατηρώ τι μου συμβαίνει. Οι ηθοποιοί είμαστε μια λευκή παλέτα που πρέπει να της βάλουμε τα χρώματα της ζωής, της καθημερινότητας, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε. Ανεξέλεγκτη δεν μπορώ να πω ότι έχω υπάρξει.
Εντάξει, καμιά φορά στην οδήγηση λίγο το χάνω. Δεν βρίζω αλλά, αν με βρίσεις, θα σου απαντήσω, δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Δεν θέλω να το κρατάω και να λέω μετά “γιατί δεν απάντησα;”. Όταν θυμώνω, όμως, θέλω να είμαι ψύχραιμη. Αν δω ότι ο θυμός μου καταλαγιάζει, θα πω ότι δεν άξιζε, αν συμβεί το αντίθετο, θα κάνω τις κινήσεις μου.
Ο έρωτας τι ρόλο έπαιξε στη ζωή σου;
Ό,τι συναίσθημα έρχεται προσπαθώ να το καλοδεχτώ, να το παρατηρήσω, να το ζήσω ή να το απωθήσω. Έτσι και ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που δεν το έχω απαρνηθεί, το έχω ζήσει και μου έχει δώσει έμπνευση. Οι άνθρωποι που έχουν περάσει από τη ζωή μου, σε οποιοδήποτε επίπεδο, φιλικό και ερωτικό, μου έδωσαν κάτι. Μέχρι τώρα είχα μια καλή ζωή.
Έχω δουλέψει πολύ για τις προσωπικές μου σχέσεις και έχω γίνει καλύτερη μέσα από αυτές. Νιώθω ότι έχω μια γεμάτη ζωή σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μου, κάθε είδους. Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου ανοίγουν ένα παραθυράκι να δεις τον κόσμο αλλιώς. Να δικαιολογήσεις συμπεριφορές και να έχεις μεγαλύτερη ανοχή.


