Μετά από μια συνέντευξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η οποία περιείχε αναφορές στην πρώην σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, η influencer αντέδρασε ανεβάζοντας ένα βίντεο στο TikTok.
Στα σχόλια γύρω από το βίντεο, αντάλλαξε απόψεις με τους ακολούθους της, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της. Στην εν λόγω συνέντευξη, ο Αλεξάνδρου αναφέρθηκε ότι οι δύο πρώην σύντροφοι έχουν διαφορετικό χαρακτήρα και ότι ο ίδιος αποφεύγει τη δημοσιότητα, σε αντίθεση με την Τούνη που είναι πιο δυναμική στο κομμάτι αυτό. Ιδιαίτερα επισήμανε: «Το 2021, η Ιωάννα ερχόταν στο σπίτι μου με ένα backpack και φεύγαμε για κάμπινγκ».
Η Ιωάννα Τούνη, αν και δεν αναφέρθηκε άμεσα στον Αλεξάνδρου στο βίντεο, απάντησε ουσιαστικά στην αναφορά περί backpack, γράφοντας: «Με συγχωρείς που το 2021 ερχόμουν μόνο με backpack, αλλά το 2023 έπρεπε να κουβαλάω καρότσι, μωρό και βαλίτσα με όλα τα απαραίτητα». Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε την αλλαγή των συνθηκών στη ζωή της από τότε. Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ήταν ποικίλα, με πολλούς να υποστηρίζουν την Ιωάννα. Ένας χρήστης ανέφερε ότι η συνέντευξη του Αλεξάνδρου δεν περιείχε απαραίτητα κάποιο κακόβουλο σχόλιο, ενώ η Τούνη απάντησε πως «Οι συγκαλυμμένες κακίες είναι οι χειρότερες».
@j.touni Ας πούμε και καμία αλήθεια θα έλεγα εγώ…. ????♥️ #φοργιου #βαιραλ
Άλλοι ακόλουθοι αντέδρασαν με υποστηρικτικά σχόλια, με την Τούνη να δηλώνει ότι γνώριζε καλύτερα τη κατάσταση από πρώτο χέρι και καταλήγοντας με υπονοούμενα για την έκταση και το περιεχόμενο των συνεντεύξεων που λαμβάνει καθημερινά.


