Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός Κώστας Φραγκολιάς άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», μιλώντας για τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες και τη νέα του ζωή μετά τον χωρισμό.
Συγκεκριμένα, ο Φραγκολιάς εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί στο προσκήνιο ενός τηλεοπτικού σίριαλ. «Το όνειρό μου είναι να πρωταγωνιστήσω σε ένα σίριαλ. Μπορεί να με έχουν ταυτίσει με την παρουσίαση και γι’ αυτό να μη γίνεται κάποια πρόταση», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στο κομμάτι της προσωπικής του ζωής, ο 50χρονος ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί στην εργένικη καθημερινότητά του. «Είμαι 50 και μπάκουρος, είμαι δύσκολος κι εγώ», είπε με χιούμορ, προσθέτοντας πως έχει τις προσωπικές του προτιμήσεις, ιδιαίτερα στη μαγειρική. «Αν δεν πετύχει το κοτόπουλο το κοκκινιστό με τα μακαρόνια, υπάρχει πρόβλημα. Νοικοκυρά δεν τη θέλω, ελεύθερη είναι να κάνει ό,τι θέλει. Μαγειρεύω βέβαια κι εγώ, αλλά οποιοσδήποτε θα μπει σε ένα σπίτι και θα έχει τις ωραίες μυρωδιές φαγητού, δεν θα είναι όμορφο και ωραίο;».
Ο Φραγκολιάς δεν παραλείπει να αναφερθεί στις παραξενιές του και στις προοπτικές για το μέλλον. «Έχω την παραξενιά μου, θα προχωρήσω σε γάμο αν μεγαλώσει η οικογένεια. Από τη στιγμή που δεν προέκυψε, δύσκολο να κάνεις και το επόμενο βήμα. Δική μου παραξενιά είναι. Μπορεί πρώτα να έρθει το ένα και μετά το άλλο», εξήγησε. Ολοκληρώνει λέγοντας: «Μου αρέσει η μοναχικότητα, μετάβαση στο είμαι ξανά μπάκουρος, εγώ και η γάτα μου.»


