Την Χριστίνα Κοραή φιλοξένησε η Φαίη Σκορδά, το πρωινό της Τρίτης, στο πλατό του Buongiorno όπως παρακολουθήσαμε στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού.
Σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης, μάλιστα, η έμπειρη δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απώλεια της αγαπημένης της αδελφής και στην δύσκολη προσωπική διαχείριση σ’ αυτήν.
Ειδικότερα, η Χριστίνα Κοραή εξομολογήθηκε αρχικά πως “η γιαγιά μου έλεγε “μη μου δώσεις αυτά που μπορώ να αντέξω”. Ο άνθρωπος είναι πολύ σκληρό ον, πάρα πολύ σκληρό ον”.
“Αντέχει πάρα πολλά πράγματα, εκεί που λες πως “είμαι κάτω στα πατώματα, πεθαίνω, δεν θέλω να ζήσω”. Γιατί εγώ, όταν έχασα την αδερφούλα μου, έτσι αισθανόμουν. Σκεφτόμουν πως δεν έχει κανένα νόημα η ζωή μου”.
“Βέβαια, έχω και τον ψυχολόγο μου που με στηρίζει πολύ. Και βέβαια, το δεύτερο και πολύ σημαντικό, η δουλειά. Πάντα δεν θεωρούσα ότι η δημοσιογραφία δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα, δηλαδή δεν το κάνω γιατί είμαι αναντικατάστατη αλλά γιατί το αγαπάω” πρόσθεσε, ακόμα, η Χριστίνα Κοραή στο πρωινό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.
Πηγή: zappit.gr


