Σάλος από τις ερωτικές σκηνές στο τρέηλερ του ”Ανεμοδαρμένα Ύψη” – οι ομοιότητες με τις ”Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι” (video)

Η επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά του Wuthering Heights έχει κατακλύσει το διαδίκτυο με τις απροκάλυπτες ερωτικές της σκηνές.

Παρά το γεγονός ότι διαρκεί μόνο ενάμιση λεπτό, το teaser είναι γεμάτο σέξι σκηνές που παραπέμπουν σε σαδομαζοχισμό και έχει ήδη χαρακτηριστεί ως «οι νέες Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι».

Πρωταγωνιστούν οι Margot Robbie και Jacob Elordi ως Heathcliff και Cathy, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας έχει χαρακτηριστικό timing, καθώς έχει προγραμματιστεί για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2026.

Στις πρώτες σκηνές του trailer, οι θαυμαστές παρακολουθούν ένα ζευγάρι υγρά χέρια να ζυμώνουν ένα κομμάτι ζύμης.

Αλλού, ένα δάχτυλο συνθλίβει τον κρόκο ενός αυγού.

Το electro-pop κομμάτι της Charli XCX που ντύνει μουσικά το trailer πλημμυρίζει τις σκηνές με λαχανιασμένους αναστεναγμούς.

Ο σφιχτός κορσές της πρωταγωνίστριας και η ιδρωμένη πλάτη της φαίνονται σε πρώτο πλάνο, ενώ το ρoύφηγμα των δαχτύλων έχει την τιμητική του.

Στο μυθιστόρημα, η μικρότερη αδερφή του Έντγκαρ, η Ιζαμπέλα Λίντον, ερωτεύεται τον Χίθκλιφ.

Και στο τρέιλερ την βλέπουμε να ομολογεί την αγάπη της σέρνοντας στα χέρια και τα γόνατά της με ένα βαρύ μεταλλικό κολάρο γύρω από τον λαιμό της, καθώς βγάζει τη γλώσσα της.

Ένα άλλο κλιπ δείχνει την κάμερα να εστιάζει στην μαστιγωμένη και ματωμένη πλάτη του Χίθκλιφ, με τον ήχο ενός μαστιγίου να τρίζει στο φόντο.

Έχοντας δει το τρέιλερ οι ίδιοι, ορισμένοι θαυμαστές χαρακτήρισαν την ταινία ως «softcore πορνό» – και δηλώνουν ελαφρώς δυσαρεστημένοι.

«Ακούστε, δεν είμαι πουριτανός και μου αρέσει ο τρόμος, χρειάζεται πολύς κόπος για να με σοκάρει καθαρά, οπότε δεν είναι η υπερσεξουαλικότητα που με κάνει να το βλέπω αυτό με το βλέμμα στο πλάι, είναι το γεγονός ότι αλλάζουμε εντελώς τον τόνο και το θέμα του μυθιστορήματος; Γιατί; Δεν θα μπορούσε να κάνει μια πρωτότυπη ταινία μεγάλου μήκους; γράφει ένας από τους θεατές.

Το κλασσικό αριστούργημα της Εμιλι Μπροντέ, έχει μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη επίσης το 1992 με τον Ρέι Φάινς και την Ζιλιέτ Μπινός και το 2012 με τους Κάγια Σκοντελάριο και Τζέημς Χόουσον.

Ad

spot_img

Άλλες Ειδήσεις

Μοιράσου το