Πρωτοφανές: Μαθητές σχημάτισαν ανθρώπινη σβάστικα στο γήπεδο ποδοσφαίρου λυκείου της Καλιφόρνια — ζητούν «εξόντωση των Εβραίων»

Ο αντισημιτισμός διαβρώνει όλο και νεότερες ηλικίες στον πλανήτη.

Οκτώ μαθητές λυκείου του Σαν Χοσέ σχημάτισαν ανθρώπινη σβάστικα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του σχολείου τους, σε μια τρομακτική επίδειξη αντισημιτισμού που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινότητα της Σίλικον Βάλεϊ.

Η ανησυχητική σκηνή φωτογραφήθηκε και κοινοποιήθηκε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη, η οποία διαγράφηκε έκτοτε και περιείχε ένα αντισημιτικό απόφθεγμα του Αδόλφου Χίτλερ του 1939.

«Εάν οι διεθνείς Εβραίοι χρηματοδότες εντός και εκτός Ευρώπης καταφέρουν να βυθίσουν τα έθνη για άλλη μια φορά σε έναν παγκόσμιο πόλεμο, τότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι η μπολσεβικοποίηση της γης και, επομένως, η Νίκη του Εβραϊσμού, αλλά η εξόντωση της εβραϊκής φυλής στην Ευρώπη», έγραφε αυτό που φαινόταν να είναι μια λεζάντα στο Instagram.

Το Λύκειο Μπράνχαμ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι έχει ξεκινήσει έρευνα. Οι οκτώ μαθητές έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά τα ονόματά τους δεν θα αποκαλυφθούν λόγω του ομοσπονδιακού νόμου.

Το επεισόδιο με την ανθρώπινη σβάστικα σηματοδοτεί τουλάχιστον τη δεύτερη φορά φέτος που το Λύκειο Μπράνχαμ έγινε πρωτοσέλιδο σε σχέση με ισχυρισμούς αντισημιτισμού.

Τον Απρίλιο, το Υπουργείο Παιδείας της Καλιφόρνια (CDE) έκρινε ότι ένα μάθημα εθνοτικών σπουδών έκανε διακρίσεις εις βάρος Εβραίων μαθητών, σύμφωνα με τους Times of Israel.

Πηγή: NY Post

Ad

spot_img

Άλλες Ειδήσεις

Μοιράσου το