Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Έχω μια αφέλεια σε σχέση με τη δουλειά μου»

Ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου συζήτησε τις επιλογές του στον χώρο της υποκριτικής, τη σχέση του με την επιτυχία και τη σημασία της ισορροπίας στη ζωή του.

Ο ηθοποιός ανέφερε αρχικά πως «δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα ο φόβος για το επάγγελμά μου, γιατί γενικά έχω μια αφέλεια σε σχέση με τη δουλειά μου. Δεν τη βλέπω με πολύ αυστηρά επαγγελματικά κριτήρια. Αυτό με απαλλάσσει από το άγχος και την αγωνία του αύριο, αν και θεωρώ ότι πολλές φορές κάνω και επιλογές που με αδικούν καλλιτεχνικά».

Συνεχίζοντας, ο Μπουγιούρης εξήγησε την προσέγγισή του στις επαγγελματικές του επιλογές: «Θα κάτσω να κάνω κάτι από γούστο και μόνο, χωρίς να σκεφτώ αν είναι σε χώρο που μου αρμόζει ή αν έχει τη μεγαλύτερη απήχηση. Ο κόσμος όταν σε έχει αγαπήσει μέσα από επιτυχίες, θέλει να σε βλέπει σε ανάλογου βεληνεκούς πράγματα, οπότε μπορεί να τον ξενίσει αν κάνεις μια πιο εναλλακτική επιλογή. Δεν μετανιώνω όμως, γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικό να αισθάνομαι χαρούμενος όταν πηγαίνω στη δουλειά».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην προσωπική του πορεία, υπογραμμίζοντας την αξία της επαγγελματικής και προσωπικής ευεξίας: «Υπήρξα πάρα πολύ τυχερός, γιατί αυτή η δουλειά με έχει συντηρήσει και μου έχει δώσει και οικονομικές απολαβές. Ποτέ δεν είχα τη φιλοδοξία να διατηρώ έναν ακριβό τρόπο ζωής. Ζω με τον τρόπο που με κάνει να αισθάνομαι άνετα, όμορφα και ισορροπημένα και δεν έχει νόημα να απομακρύνεσαι από τους ανθρώπους και το περιβάλλον που αγαπάς».

Ad

spot_img

Άλλες Ειδήσεις

Μοιράσου το