Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Δημήτρη Πανόπουλου και της Μάρτζυς Λαζάρου, Weekend Live όπως είδαμε το μεσημέρι της Κυριακής στον αέρα του ΣΚΑΪ.
Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας διευκρίνισε χαρακτηριστικά πως “είπα ότι με την Ελένη Τσολάκη είχα μια τυπικά καλή συνεργασία. Δεν έχω πει ότι είχα μια κακή συνεργασία. Όταν πας σε μια δουλειά, δεν είναι απαραίτητο να γίνεις φίλος με όλους. Το θετικό είναι ότι υπήρχε σεβασμός μεταξύ μας, αυτό είναι σίγουρο. Δεν γίναμε φίλοι”.
“Λίγο με παραξένεψε, για να πω την αλήθεια, που είδα να βγαίνει ρεπορτάζ παρασκηνιακό από τα διαλείμματα (σ.σ. από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη). Μου κάνει λίγο καθοδηγούμενο. Κάποιος προσπάθησε να βγάλει έξω πράγματα που αυτό δεν είναι σωστό γιατί δεν ξέρεις και πως παρουσιάζονται. Αν δηλαδή είναι αυτή η αλήθεια. Θεωρώ ότι ήταν φάουλ ο Λευτέρης Κουμαντάκης στη διαφωνία τους, γιατί αναφέρθηκε σε παιδοψυχολόγο και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στον λόγο μας όσον αφορά τα παιδιά των ανθρώπων”.
“Νομίζω ότι δεν το σκέφτηκε πάρα πολύ καλά, δεν ξέρω γιατί. Επειδή πλέον βρίσκεται σε ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας και τον βλέπει περισσότερος κόσμος, πρέπει να ‘ναι πιο προσεκτικός απ’ αυτό που έκανε πριν. Θεωρώ ότι η Ελένη, σ’ αυτό που έκανε στον αέρα, πήγε να τον προστατεύσει” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στις νέες του δηλώσεις στην κάμερα του ΣΚΑΪ.