Κωνσταντίνα Μιχαήλ για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Μου είχε πει ότι σου εύχομαι να κάνεις την καριέρα μου, δεν το εννοούσε καθόλου»

 

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η καταξιωμένη ηθοποιός, ήταν καλεσμένη στο «Στην Αγκαλιά του Φάνη» του ΣΚΑΪ, όπου είχε μια εναλλακτική on air συζήτηση με τον παρουσιαστή Φάνη Λαμπρόπουλο το βράδυ της Πέμπτης. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Μιχαήλ μοιράστηκε απόψεις και αναμνήσεις, μεταξύ των οποίων και η γνωριμία της με την εμβληματική ηθοποιό Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Μιχαήλ ανέφερε την πρώτη της συνάντηση με τη Βουγιουκλάκη, λέγοντας ότι συνέβη όταν ήταν μόλις 27 ετών και ότι οι δυο τους μοιράζονταν τα ίδια γενέθλια. «Η Αλίκη ήταν γλύκα. Την είχα γνωρίσει. Ήμουν 27 τότε. Είχαμε την ίδια ημέρα γενέθλια κι εγώ τότε που ήμουν διάσημη με το σίριαλ, έκανα πάρτι. Έκανε κι εκείνη ένα πάρτι στην Αίγλη Ζαππείου. Στο δικό μου το πάρτι είχα καλέσει και επώνυμους.» σημείωσε η ηθοποιός. Ενδιαφέρον παρουσίασε η περιγραφή της ανταπόκρισης του κόσμου εκείνη τη βραδιά. «Εγώ ήμουν rookie και πήγαν όλοι στην Αλίκη. Εννοείται. Μετά πήγα κι εγώ. Εκεί τη γνώρισα,» πρόσθεσε η Μιχαήλ, αναφερόμενη στο γεγονός ότι η φήμη της Βουγιουκλάκη ήταν ακαταμάχητη.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ συνέχισε με μια προσωπική εξομολόγηση που υπογράμμισε τις φιλοδοξίες και τις σκέψεις της. «Μετά μουρμούριζα και μου έλεγε: “σου εύχομαι να κάνεις την καριέρα μου. Δεν το εννοούσε καθόλου. Μετά σκεφτόμουν ότι θα γίνω κι εγώ διάσημη για να παίρνω περισσότερους,» μοιράστηκε, δίνοντας μια γεύση από τη φιλοδοξία της και την αποφασιστικότητά της. Η εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου πρόσφερε για άλλη μια φορά στο κοινό στιγμές αυθεντικότητας, βγάζοντας στην επιφάνεια προσωπικές ιστορίες από την ελληνική showbiz.

 

Ad

spot_img

Άλλες Ειδήσεις

Μοιράσου το