Συζητήσεις στις πρωινές εκπομπές προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα, οι οποίες αφορούσαν στο τηλεοπτικό της μέλλον στο πλευρό ή μη του Λάμπρου Κωνσταντάρα.
Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τη δική της τοποθέτηση μέσα από τη συχνότητα του Alpha, υπογραμμίζοντας πως σε ένα ντουέτο καλό είναι να μην υπάρχουν εντάσεις.
«Η αλήθεια είναι ότι, όταν κάποιος παρουσιαστής είναι μόνος του πολλά χρόνια και κάνει επιτυχίες, δεν τον ρωτάς πολύ εύκολα “Θα πας συμπαρουσίαση; Θα πας στο πάνελ;”. Δεν την κάνεις αυτή την ερώτηση», ξεκίνησε να λέει η παρουσιάστρια.
«Η τελευταία της χρονιά δεν ήτανε όταν έκανε το TV Queen; Δεν ήταν ότι πήγε και καλά. Κατάλαβες τι σου λέω; Οπότε της δόθηκε μια ευκαιρία… δεν θα την εμπιστευόταν πολύ εύκολα ένα κανάλι να ξανακάνει κάτι μόνη της.
Για συμπαρουσίαση μαζί με τον Λάμπρο είναι ένα πολύ ωραίο δίδυμο. Και τον τιμάει τον Λάμπρο το ότι πρότεινε “βάλτε μου και την Ιωάννα συμπαρουσιάστρια”, γιατί απ’ ό,τι ξέρω ήτανε δικιά του ιδέα. Ο Λάμπρος είναι έξυπνος, σου λέει “Εγώ θέλω και μια γυναίκα” για πάρα πολλούς λόγους, καλή παρουσιάστρια είναι», συνέχισε στον σχολιασμό της η Κατερίνα Καινούργιου.
«Εμένα μ’ αρέσει όταν είναι ντουέτα, να ταιριάζουνε, να μην υπάρχουν εντάσεις. Εμένα μια χαρά μου φαίνονται. Το ωραιότερο ντουέτο αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση είναι η Ανθή με τον Ιορδάνη, αν με ρωτάς», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.
Πηγή: zappit.gr


