Στην προβολή της ταινίας “Το Καλό Επιστρέφει” παραβρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί το βράδυ της Πέμπτης (22/1), όπου παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες για το τηλεοπτικό της παρόν και μέλλον.
«Εμείς κάνουμε κανονικά γυρίσματα για το First Dates. Για το GNTM δεν έχω κάνει ακόμα συζητήσεις, μακάρι όμως. Ξέρετε ότι εγώ το GNTM θέλω να παίζει συνέχεια, ακόμα κι αν δεν είμαι σε αυτό», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί και απάντησε πως ο γάμος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ακόμα στα σκαριά.
«Περιμένουμε. Ελπίζω να είμαι καλεσμένη έστω και στο πάρτι”.
Θεωρείς ότι η Βίκυ Καγιά είναι ένα πρόσωπο που λείπει από την τηλεόραση;
«Εμένα προσωπικά δεν μου λείπει τίποτα σε αυτή τη ζωή. Τώρα αν λείπει στα κανάλια, ας την πάρουν τα κανάλια. Εγώ μέχρι στιγμής κανάλι δεν έχω», απάντησε με νόημα η Ζενεβιέβ Μαζαρί, αναζωπυρώνοντας τη φημολογούμενη κόντρα ανάμεσά τους.
Πηγή: zappit.gr


