Ο 38χρονος Ζαχαρίας Φάμελος, καταγόμενος από τον Πύργο Ηλείας, είναι το θύμα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην περιοχή της Γλυφάδας.
Ο Ζαχαρίας Φάμελος διακρινόταν για την ενεργή του παρουσία στον χώρο της μουσικής, καθώς είχε ασχοληθεί με το djing και είχε κάνει εμφανίσεις σε γνωστούς χώρους της Αθήνας και άλλων πόλεων. «Δήλωνε συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής με κυκλοφορίες σε Ελλάδα και εξωτερικό», σύμφωνα με συνεντεύξεις του σε τοπικά μέσα του Πύργου. Παράλληλα, εργαζόταν ως ηλεκτρονικός μηχανικός.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το δυστύχημα συνέβη όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τη μοτοσυκλέτα του 38χρονου υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο Φάμελος τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η κοινότητα του Πύργου εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Ζαχαρία Φάμελου, ο οποίος αφήνει πίσω του ένα πλούσιο μουσικό έργο και πολλές αναμνήσεις στους φίλους και συνεργάτες του. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διασαφηνιστούν τα αίτια του δυστυχήματος.


