Αποκάλυψη για την εξαφάνιση της Λόρας, είχε βγάλει εισιτήριο για το εξωτερικό και η ΕΛΑΣ πιστεύει ότι βρίσκεται στη Γερμανία

Η 16χρονη Λόρα, η οποία αγνοείται, είναι πιθανό να ταξίδεψε στη Γερμανία, σύμφωνα με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που διερευνούν την υπόθεση. Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα, η έφηβη είχε επισκεφθεί πρακτορείο και είχε προμηθευτεί εισιτήριο για την Φρανκφούρτη.

Οι αρχές ανακάλυψαν ότι η Λόρα, όταν έφτασε στην Αθήνα, έκλεισε εισιτήριο με προορισμό τη Φρανκφούρτη για το ίδιο απόγευμα.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει υποβάλει σχετικό ερώτημα στις αεροπορικές εταιρείες από τις 12 Ιανουαρίου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει απαντήσεις. Ωστόσο, δεδομένου του εισιτηρίου, η πιθανότητα να έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό θεωρείται υψηλή.

Η μητέρα της Λόρας, ανήσυχη για την εξέλιξη αυτή, είχε κάνει δημόσια έκκληση προς την κόρη της να δείξει ότι είναι καλά: «Αγωνιούμε για τη Λόρα μας κάθε λεπτό. Το μόνο που ζητάμε είναι ένα σημάδι ότι είναι καλά, ότι είναι ζωντανή». Επιπλέον, η μητέρα διευκρίνισε πως οι φήμες γύρω από την εξαφάνιση της κόρης της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σημειώνοντας: «Όλα όσα ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν της έκανα ποτέ έλεγχο. Δεν υπήρχε βία. Θέλουμε μόνο να ξέρουμε ότι είναι καλά».

Στέλνοντας μήνυμα στην κόρη της, πρόσθεσε: «Σε αγαπάμε πάρα πολύ. Ό,τι κι αν έχει συμβεί, μπορούμε να το λύσουμε μαζί. Δώσε μας ένα σημάδι… μόνο αυτό».

Ad

spot_img

Άλλες Ειδήσεις

Μοιράσου το