Η Κατερίνα Καραβάτου φαίνεται ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, μετά από μια επιτυχημένη περίοδο στην πρωινή ζώνη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Η συζήτηση που διενεργήθηκε στην εκπομπή Buongiorno, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, έφερε στο προσκήνιο το παρασκήνιο αυτής της επανόδου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappit, η παρουσιάστρια αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το κανάλι, μια κίνηση που πολλοί θεωρούν αναμενόμενη δεδομένης της επιτυχίας της τους προηγούμενους μήνες. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε: «Κανένας δεν κατάλαβε αφού έκανε τέτοια ποσοστά το καλοκαίρι, πώς δεν είναι στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1». Αυτό το ερώτημα φαινόταν να αιωρείται στον νου πολλών, εξηγώντας την ανυπομονησία για την επιστροφή της παρουσίας της Καραβάτου στο σταθερό πρόγραμμα του καναλιού. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την εμπειρία και τη διαφάνεια που τον διακρίνει, αποκάλυψε ότι είχε προσωπική συνάντηση με την Κατερίνα Καραβάτου.
Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ δε βγαίνω έξω, βγήκα μια φορά και έφαγα μαζί της. Της έθεσε όλα τα ερωτήματα και μου απάντησε, αν ήταν αρνητικά δε θα έλεγα, είναι θετικά.» Στην αποκάλυψή του, ο Μικρούτσικος εξήγησε επίσης ότι το κανάλι είχε προηγούμενες δεσμεύσεις με την Ελένη Τσολάκη, γεγονός που προκάλεσε την προσωρινή απουσία της Καραβάτου. Εντούτοις, όπως είπε ο ίδιος, η Καραβάτου νιώθει ικανοποιημένη από τη συμπεριφορά και τις υποσχέσεις του καναλιού: «Η Κατερίνα μπορεί να είναι αίολη, αλλά είναι ικανοποιημένη. Χάρηκε για το καλοκαιρινό και περιμένει γι’ αυτό που θα γίνει.» Με βάση τις πληροφορίες, η Κατερίνα Καραβάτου έχει ήδη συμβόλαιο και ετοιμάζεται για τις επόμενες επαγγελματικές της κινήσεις, στοχεύοντας να ενισχύσει το πρόγραμμα του δεύτερου εξαμήνου στο ΑΝΤ1.