Σημαντική επιχείρηση πραγματοποίησε το Τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. τα ξημερώματα στις φυλακές Αλικαρνασσού. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα αυτοσχέδιο αιχμηρό αντικείμενο, ψαλιδάκι και φορτιστές.
Όλα τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για ανάλυση. Οι φυλακές φιλοξενούν συγγενείς του Φανούρη Καργάκη, του 39χρονου ο οποίος δολοφονήθηκε το Σάββατο στα Βορίζια Ηρακλείου. Η κηδεία του Καργάκη πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν σε στρατηγικά σημεία του χωριού, διασφαλίζοντας την τάξη. Η πομπή για την τελευταία κατοικία του Καργάκη σταμάτησε για λίγο στο σημείο του θανάσιμου επεισοδίου, όπου η οικογένεια εξέφρασε συγκλονισμένοι τον πόνο της. Παράλληλα, σήμερα Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 56χρονης που επίσης σκοτώθηκε στην ίδια συμπλοκή, στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταύρου στον Αλικιανό Χανίων.
 
 
Η Αστυνομία συνεχίζει την αναζήτηση τριών ατόμων που εμπλέκονται στο φονικό περιστατικό, έναν 19χρονο, έναν 25χρονο και έναν 29χρονο. Συμμετέχουν επίσης και ειδικές μονάδες από την Αθήνα στις έρευνες που διεξάγονται στην Κρήτη. Σημειώνεται ότι δύο από τους εμπλεκόμενους νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο ΠΑΓΝΗ.

                                    
