Ο Δημήτρης Πανόπουλος ξέσπασε στον αέρα: «Ξέρεις ποιος αναρωτιόταν περισσότερο αν κόβονται οι Weekenders;»

Στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Weekend Live προχώρησε ο Δημήτρης Πανόπουλος σε μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση με αφορμή το πρόωρο τέλος της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη.

Κι αυτό καθώς ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ θυμήθηκε ποιος ήταν εκείνος ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, αναρωτιόταν περισσότερο για το τέλος της δικής του εκπομπής την περασμένη σεζόν.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Πανόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως “πέρυσι φάγαμε τον μεγαλύτερο πόλεμο που μπορεί να φάει εκπομπή. Από τον πρώτο μήνα φτάναμε να ακούμε αν θα κοπεί η εκπομπή Weekenders ή όχι”.

“Ξέρεις ποια εκπομπή έπαιζε περισσότερο αυτό το ρεπορτάζ; Ξέρεις ποιος αναρωτιόταν περισσότερο απ’ όλους αν θα κοπούμε; Η Ελένη Τσολάκη! Η Ελένη Τσολάκη, στο Open”.

“Αυτή η εκπομπή ήταν που προέβαλλε πιο πολλές φορές το θέμα “Weekenders, κόβονται; Αλλαγές; Τι γίνεται, θα περιοριστούν; Αλλαγή ώρας;” υπογράμμισε, με σαφήνεια, ο Δημήτρης Πανόπουλος στον αέρα της εκπομπής Weekend Live, το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως είδαμε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Πηγή: zappit.gr

Ad

spot_img

Άλλες Ειδήσεις

Μοιράσου το