Αποθήκη με ναρκωτικά εντόπισαν στα Χανιά οι Αρχές – 25 κιλά κάνναβη και σχεδόν ένα κιλό κοκαΐνη, μεταξύ των ευρημάτων

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων, σε συνολικά 5 άτομα, με τις κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής ομάδας και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού και δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της κατοχής, εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οργανώθηκε την Τετάρτη (28/1) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές του Δήμου Χανιών και συγκεκριμένα στο Ακρωτήρι. Πρόκειται για έναν 69χρονο, έναν 43χρονο, έναν 22χρονο και έναν 21χρονο, καθώς και μία γυναίκα ηλικίας 45 ετών, που φέρεται να διατηρούσαν και να διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες και χώρους που χρησιμοποιούν οι συλληφθέντες σε περιοχές του Δήμου Χανίων, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 24 κιλά και 259,2 γραμμάρια κάνναβης
  • 849,7 γραμμάρια κοκαΐνης
  • χρηματικό ποσό 8.435 ευρώ ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα
  • 5 ζυγαριές ακριβείας
  • 4 συσκευές άλεσης ναρκωτικών– τρίφτες
  • καταγραφικό μηχάνημα
  • 8 ναρκωτικά δισκία χωρίς απαιτούμενη ιατρική συνταγή
  • 6 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Επίσης κατασχέθηκαν -3- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ως μέσα τέλεσης εγκληματικής δραστηριότητας.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Χανίων, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.

 

Ad

spot_img

Άλλες Ειδήσεις

Μοιράσου το